You are currently viewing Rrjedhin Testet E Para Për Intel Core i3-7350K

Rrjedhin Testet E Para Për Intel Core i3-7350K

Pas i5 i vjen radha edhe i3 të ketë një model ‘K’, pra proçesori është i zhbllokuar dhe mund të Overclock-ohet.
Si gjithmonë modeli i3 ka dy bërthama me HT, frekuenca bazë është 4.0GHz me turbo 4.2GHz
Duke e krahasuar me i5 6400 (2.7GHz bazë /3.3GHz turbo) i5 4670K (3.4GHz bazë /3.8GHz turbo) duket se i3 7350K ofron performancë të ngjashme në shumë-bërthama dhe më të lartë në tek-bërthamë, kjo fal frekuencave më të larta të i3-7350K.
Nëse do të arrij të ruaj këtë performancë në aplikacione të tjera që varen nga CPU, atëherë konsumatorët me buxhet të ulët do të kenë ç’të gëzojnë në fillim të 2017 kur proçesori do të dalë në treg.