You are currently viewing Rrjedhin Testimet e Para Mbi AMD Bristol Ridge A12-9800 APU

Rrjedhin Testimet e Para Mbi AMD Bristol Ridge A12-9800 APU


Resultate e para mbi Socket AM4 AMD Bristol Ridge A12-9800 jane positive.
Per tiu rikujtuar nuk kemi te bejme me Zen ketu, Bristol Ridge eshte i bazuar mbi arkitekturen e vjeter 28mm Excavator.
Nga resultatet e nje website korean verejme se, performanca eshte rritur me 20-30% dhe konsumi eshte ulur me 20-30vat [dhe maksimale 65vat] ne krahasim me gjeneraten e shkuar AMD A10-7870K.
Ne A12-9800 gjendet grafika GCN 1.2, e krahasur pak a shum me GPU’n Tunga.
A12-9800 APU perkohesisht eshte i disponueshem vetem per OEM.

Burimi: Bodnara