You are currently viewing Ryse: Son of Rome Falas Në GameSessions

Ryse: Son of Rome Falas Në GameSessions


GameSessions ofron një shërbim të ngjashëm me Steam që ju lejon të provoni lojërat PC falas përpara se të vendosni nëse do t’i blini ato.
Sot nisi edhe oferta e parë GameSessions Giveaways e cila do tu lejoj të shkarkoni, dhe të bëni tuajën lojëra të ndryshme.
Loja që hap këtë promocion me financimin nga AMD, është Ryse: Son of Rome, kjo ofertë do të vazhdojë për 30 ditë dhe loja do të bëhet e juaja për gjithmonë pasi ta keni luajtur atë për 5 minuta.
Për fat të keq aspekti online nuk është i përfshirë pasi Ryse: Son of Rome përdor serverat Steamwroks, por GameSessions ofron çelësat për Steam për të interesuarit për $4.99.

Lojën mund ta shkarkoni KËTU!