You are currently viewing Ryzen 4000 dhe X670 do të dalin nga fundi i 2020?

Ryzen 4000 dhe X670 do të dalin nga fundi i 2020?

Mydrivers.com ndau disa informacione të reja rreth CPU-ve Ryzen 4000 të AMD-së, si dhe bordet X670.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Në fund të vitit 2020, Proçesorët AMD Ryzen 4000 do të lëshohen së bashku me bordet X670.  Çipseti X670 ka të ngjarë të mos jetë krijuar nga vet AMD, por një prodhues tjetër si ASMEdia ose VIA. X670 do të ofroj mbështetje më të mirë për PCIe 4.0 dhe më shumë lidhje M.2, SATA dhe USB 3.2. Brezi i katërt i Proçesorve AMD Ryzen thuhet se është i fundit që përputhet me bordet AM4. Standardet e reja të tilla si PCI 5.0 dhe DDR5 ka të ngjarë ta vështirësojnë përputhshmërinë me bordet aktual. Lëvizja në gjeneratën e re të memorjes DDR5 dhe PCI Express 5.0 po afron, me shumë gjasa nga fundi 2021 ose në fillim të 2022.