You are currently viewing Sanctum 2 Falas Për Një Kohë Të Limituar

Sanctum 2 Falas Për Një Kohë Të Limituar

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Pas Killer Is Dead – Nightmare Edition dhe Brutal Legend, Humble Bundle ofron një tjetër lojë falas me rastin e festës së falënderimit në Amerikë.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Loja në fjalë është Sanctum 2, seria e dytë e lojës hibride që përmbledh element FPS dhe të strategjisë.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Zgjidh midis katër klasë unike të personazheve dhe nis misionin për të mbrojtur bërthamat që prodhojnë oksigjen nga një valë jashtëtokësoresh që kërcënojnë ekzistencën e njerizimit.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ndërto baza e barrikada gjatë momentit të planifikimit me elementet strategjik, dhe bashkoju aksionit vetëm apo me 4 miq të tjerë online në modalitetin FPS.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Lojën mund ta shkarkoni nga KËTU!