You are currently viewing Sapphire përgatit Radeon RX 590 Nitro+ 50th Anniversary Edition

Sapphire përgatit Radeon RX 590 Nitro+ 50th Anniversary Edition

Ky vit shënon 50 vjetorin e themelimit të AMD’s dhe me këtë rast Sapphire po pergjelit një kartë të veçantë Radeon RX 590 Nitro + 50th Anniversary Edition. Nuk dihen ende detajet e plota pasi fotot sapo kanë rrjedhur. Nga paraqitja, nuk ka shumë diferencë nga kartat e tjera Nitro+, përveç veshjes së florinjtë dhe bordit PCB.