You are currently viewing Sapphire regjistron pothuajse të tërë serinë e kartave grafike Radeon RX Navi

Sapphire regjistron pothuajse të tërë serinë e kartave grafike Radeon RX Navi

Sapphire ka regjistruar markat tregtare për disa karta grafike 5000 me Komisioni Ekonomik Euroaziatik. Ku RX 5700 (XT) do të jenë kartat e para që do dalin në treg në ditët e ardhshme. Emrat e produkteve të reja do të përfaqësojnë modele më të shtrenjta dhe më të lira. Emrat e rinj variojnë nga RX 5500 (XT) dhe RX 5550 (XT) në RX 5900 (XT) dhe RX 5950 (XT),  në tërësi 19 versione të reja.

Më parë, tre çipe të tjerë grafikë të quajtur Navi 12, 14 dhe 21 janë parë brenda Driver-it për sistemin operativ Linux.