You are currently viewing Sharp Shfaq Monitoré 27 Polésh 8K 120Hz HDR IGZO

Sharp Shfaq Monitoré 27 Polésh 8K 120Hz HDR IGZO


Ne nje event ne japoni ‘CEATEC’ Sharp po shfaq dicka speciale.
Nje monitore 27 polesh me resolucion 8k.
Speciale sepse eshte dicka e ralle per nje ekran 27 polesh te kete gjith ato piksel
Me nje densitet te pikselit prej 326 PPI, si dhe kompatibel me teknollogjin HDR me 1000 nits ne ndricim, ideale per Virtual Reality [VR]
IGZO eshte nje teknollogji e re qe ule konsumin eletrik pa prekur kualitetin, ideale per mobile me ekran ultra te dendur.

Burimi: AnandTech