You are currently viewing Shfaqet paketimi i Intel Core i9 9900K

Shfaqet paketimi i Intel Core i9 9900K

Dalja në treg e Proçesorëve të ri të serisë 9000 nga Intel po afron.
Proçesori kryesor, Core i9-9900K u zbulua shkurtimisht në Amazon.
Çka tërhoqi vëmendjen ishte paketimi me një stil 8 këndesh.
Proçesori ishte i listuar për 582 dollarë.
Listimi konfirmoi se Proçesori ka të paktën një Turbo që shkon deri në 5.0 GHz, detaje rreth stokut dhe daljes fatkeqësisht nuk ishin prezent.