You are currently viewing Shiko Këtu Direkt Konferencën E Microsoft Në E3 2017

Shiko Këtu Direkt Konferencën E Microsoft Në E3 2017

Konferenca e Microsoft ka shtuar interesin e lojtarëve në PC, kjo pasi në E3-n e kaluar Microsoft debutoj programin e ri Xbox Play Anywhere.
Ky program u jep mundësin lojtarëve të luajnë lojërat e tyre në xbox dhe PC, duke ndarë ruajtën e lojërave, Achievement, por edhe Cross Play midis Pc dhe Xbox.
Normalisht që vendin kryesorë në shfaqe do ta zë Consoleri i ri Xbox Scorpio, por do ketë edhe njoftime për lojëra.

Watch live video from Xbox on www.twitch.tv

Gjithashtu mund ta ndiqni në një nga linket alternativ poshtë.
Microsoft Mixer

Twitter

Facebook Live