You are currently viewing Shiko Konferencën Për Shtyp Të ASUS Në Computex 2017

Shiko Konferencën Për Shtyp Të ASUS Në Computex 2017

Seria Republic of Gamers [ROG] gëzon reputacion të lartë midis gamer-ave, the entuziastëve të teknologjisë.
Seria ROG përfshinë aksesorë por jo vetëm, laptop, monitorë, borde, karta grafike, mouse, tastierë, etj.
Shiko videon poshtë për të mësuar më shumë rreth të rejave, si bordet entuziastë x299 ROG Rampage VI Extreme [Intel] dhe x399 ROG Zenith Extreme [AMD], si dhe disa të reja të tjera.