You are currently viewing Shpallet S.T.A.L.K.E.R. 2

Shpallet S.T.A.L.K.E.R. 2

Kohët e fundit një faqe interneti e re është shfaqur online për S.T.A.L.K.E.R. 2 dhe Sergiy Grygorovych, shefi i GSC GameWorld, përmes një mesazhi në Twitter, konfirmoi se ekipi po punon për titullin dhe synon ta finalizoj në 2021.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Do na duhet të presim tre vjet, nëse gjithçka shkon mirë, për kapitullin e ardhshëm të serisë së shumëpritur nga fanasat e S.T.A.L.K.E.R. që ende sot mbeten aktiv.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Për fat të keq, asnjë informacion i mëtejshëm nuk është zbuluar në këtë moment.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,