You are currently viewing Shpallet Shadow of the Tomb Raider, del më 14 Shtator të këtij viti

Shpallet Shadow of the Tomb Raider, del më 14 Shtator të këtij viti

Pas zërave të shumtë që qarkullonin në internet vjen më në fund edhe konfirmimi i Square Enix botuesi i lojës.
Nga ç’ka tregon teaser-i më poshtë, grafika nuk është përfaqësuese e produktit përfundimtar, loja do të dal më 14 Shtator, dhe zbulimi i plotë në 27 Prill.

Square Enix gjithashtu ka konfirmuar se dalja në të tre platformat do të jetë i njëkohshme, nuk do të ketë ekskluzivë kohore, siç ndodhi me Rise of the Tomb Raider.