You are currently viewing Si Të Vëzhgojmë Paisjet e Kompjuterit Gjat Lojës

Si Të Vëzhgojmë Paisjet e Kompjuterit Gjat Lojës

Video ne Shqip

Monitorimi i paisjeve te Kompjuterit eshte thelbesore si do mos gjat lojes kur forcohet te jap me te miren e tij.
Te kuptoshe temperaturat e paisjeve, do te thote jet gjatesi me e larte.
MSI Afterburner eshte programuar posacerisht per kete pune.

Shkariko Versionin e fundit KETU!

Mbasi te keni instaluar programin klikoni ne Settings.

Klikoni ne tabin ku thote Monitoring.
Ketu shikojme te gjitha paisjet, si: GPU, CPU, Ram, po ashtu dhe nje opsion per te treguar FPS.
Ne rastin e FPS duhet te Klikoni ne shenjen e mir pastaj ne show on screen display.
Selektoni cka deshironi te monitoroni dhe klikoni OK.

Klikoni ne tabin ku thote On Screen display.
Ketu vendosni butonin tuaj te preferuar per te ndezur/fikur monitorimin gjat lojes, kliko Ok.

Hapni RivaTuner dhe vendosini te dhenat sic shihen ne foto.
Ngjyra baze eshte lejla, por mund ta ndryshoni si pas preferences.

Rezultati final.