You are currently viewing SK Hynix Zhvillon Modulin e Parë me Dendësi të Lartë me 128 GB DDR4

SK Hynix Zhvillon Modulin e Parë me Dendësi të Lartë me 128 GB DDR4

SK Hynix Inc. është kompania e memorjes flash prapa shumë gjigandëve të cilët jemi mësuar ti dëgjojmë në jetën e përditshme. Cfarë ka të veçantë kjo kompani? Asgjë… PERVEC MODULIT ME TE MADH DERI ME SOT!!!!! Nga vetë titulli e kuptoni për çfarë bëhet fjalë. DDR4 me dendësi të lartë me madhësi 128GB – GIGABYTE (gigabajt), jo bit. Dmth ne për një kohë shumë të shkurtër mund të vendosim 2 copë RAM dhe të kemi një konfigurim Dual Channel me 256GB madhësi. Jo keq, apo jo?,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Duke kaluar tek të dhënat teknike shohim që moduli 128GB eshte i bazuar në module me madhësi 8Gb (Gigabit) DDR4 duke përdorur teknologjinë e avancuar 20nm të prodhimit të memorjes flash.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ky version punon me 2133 Mbps (MHz) me proçese 64-bit I/O deri në 17GB të dhëna për sekondë. Gjithashtu edhe një risi tjetër është voltazhi me të cilin punon nuk është më 1.35V por 1.2V krahasuar me DDR3.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
10013195_827977993882515_1855835549935375909_n,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Me këtë model Hynix pritet të jetë lider për një kohë të gjatë në tregun e DRAM për servera me modulet e tyre 64 dhe 128GB të ndërtuar me 8Gb DDR4. Prodhimi në masë pritet nga gjysma e parë e vitit tjetër.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,