You are currently viewing Sony Synon Té Ndalé Migrimin E Lojétaréve Né PC Me PS4 Pro

Sony Synon Té Ndalé Migrimin E Lojétaréve Né PC Me PS4 Pro


Presidenti i Sony Interactive Entertainment’s Andrew House. Ne nje interviste me The Guardian tha se:

“Pashe disa statistika qe me influencuan.
Gjat mesit te ciklit te Consolve, lojtaret qe duan grafike me te mire migrojne drejt pc’s seepse vetem aty mund te gjendet.
Ne duam qe ti kemi keto lojtare brenda eko sitemit te playstation, keshtu qe me kete synim lindi PS4 Pro, i menduar per te ofruare kualitet dhe perfromance.”

Kjo nuk eshte as pak cudi, ka ndodhur nder vite dhe i ka dhene pc’s popullaritetin qe gezon sot.
Ne fillim Consolet afrohen me kartketristikat e PC, por pas nje viti me avancimin e teknollogjis ne PC, dhe uljen e cmimeve PC’ja behet me atraktive se sa Consolet per lojetaret qe kerkojne maksimumin.
Ne kete momentee PS4 Pro fal optimizimeve ne cconsole mposhte karten me popullore ne steam GTX 970, por me karten e re GTX 1070 dhe vitin tjter AMD Vega, ja ku parametrat e ps4 pro mposhten.
Mbetet per tu pare nese sony do tja arrije qellimit, fakt eshte se PC’ja sot edhe pse e shtjente mposhte ps4 pro, vitin tjeter edhe Microsft do te hedhe ne treg Xbox Scorpio rivalin e PS 4 Pro.

Burimi. The Guardian