You are currently viewing Spec Ops: The Line falas për një kohë të limituar

Spec Ops: The Line falas për një kohë të limituar


Lajme të mira për dashamirësit e lojërave me një komponentë të fortë narrativ.
Spec Ops: The Line është falas tashmë në përmjet të mirënjohurit Humble Store për PC, Mac e Linux.
Si gjithmonë oferta vlen deri në +24 orët e ardhshme dhe pas aktivizimit në Steam loja to të mbetet në investuarin tuaj për gjithmonë.
Spec Ops: The Line flet për një grup të forcave speciale që dërgohen në një mision shpëtimi në Dubai, ku thatësira ekstreme dhe stuhitë e shkretëtirës kanë krijuar një krizë humanitare.
Për shkarkim kliko KËTU!