You are currently viewing Steam Summer Sale 2017 nis nesër

Steam Summer Sale 2017 nis nesër

Ofertat vjetore të verës në Steam nisin nesër, më 22 Qershor, në orën 7 pasdite.
Lajmi vjen nga faqja zyrtare Twitter e PayPal-it Britanik që me këtë rast shpall dhe ofertat e tij që përfundojnë me 5 Korrik. Me shumë gjasa edhe ofertat e Steam përfundojnë në këtë datë.
Vitin e kaluar Steam Summer Sale nisi me 23 Qershor dhe përfundoj me 4 Korrik.

Cilat lojëra po synoni këtë Verë? 😀