You are currently viewing Testojeni Unreal Engine 4 Elemental Tech Demo

Testojeni Unreal Engine 4 Elemental Tech Demo

videothumb-UnrealEngine4ElementalCinematic

Shumë nga ne e kanë parë demostrimin e motorrit grafik Unreal Engine 4 vetëm nëpër video në Youtube me cilësi normalisht shumë më të ulët nga ç’do ta kishim parë të renderizuar në kompjuter me cilësi grafike pa humbje. Epic Games e ka bërë të mundur për ne të shkarkojmë demo-n dhe ta shohim vetë me sytë tanë grafikën e re të Unreal Engine dhe të kemi një shije të lojërave të gjeneratës së re.

Për ju që mbase nuk keni mundësi ta testoni në PC tuaj mund të shijoni videon në Youtube.

Shkarkoni demo-n këtu: TechPowerUp