You are currently viewing The King Of Fighters XIV Vjen Në Steam Këtë Muaj

The King Of Fighters XIV Vjen Në Steam Këtë Muaj

SNK Playmore ka njoftuar zyrtarisht se King of Fighters XIV tashmë është gati të debutojë në Steam. Lajmi vjen nga një konference e mbajtur në Kinë, gjatë të cilës kompania ka njoftuar se loja do të jetë në gjendje për para-blerje këtë Muaj, dhe se fillimisht do të dalë një beta e mbyllur. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
King of Fighters XIV pati dalë ekskluzivisht për PlayStation 4 në Gusht të Vitit të shkuar.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Burimi: Gematsu