You are currently viewing Tropico 4 Falas Deri Ne 10 Shtator 2016

Tropico 4 Falas Deri Ne 10 Shtator 2016

Ne Humble Bundle nuk ka vetem super cmime te lira per lojera dhe bundle por ka raste qe japin edhe ndonje loje falas. Ne kete rast behet fjale per Tropico 4, nje simulator per ndertimin dhe menaxhimin e nje qyteti. Ti je “El Presidente” dhe duhet te kujdesesh per qytetin tend. Behet fjale per nje loje me riluajtshmeri te larte dhe qe do te zgjase njefare kohe. Me poshte gjeni videon si dhe linkun per te shkarkuar lojen.

Kliko ketu per te vazhduar tek HumbleBundle