Twitch Shpenzon 90 Milion Dollar Për Të Drejtën Ekskluzive Të Transmetimit Të Kampionatit Overwatch

Twitch Shpenzon 90 Milion Dollar Për Të Drejtën Ekskluzive Të Transmetimit Të Kampionatit Overwatch

Tregu i sporteve-elektronik [e-sport] vazhdon të rritet në audiencë dhe për këtë është e bindur Twitch, një faqe interneti popullore në fushën e transmetimit me përmbajte Gaming, e cila sapo ka shpenzuar 90 milionë dollarë për të garantuar transmetimin ekskluziv, si një palë e tretë, e takimeve të kampionatit Overwatch e planifikuar për dy sezonet e ardhshme.
Ndërsa gjysma e sezonit aktual po transmetohet në shërbimin MLG.tv (pronësi e Activision Blizzard, botuesi i lojës), Twitch do të jetë e vetmja kompani e huaj e autorizuar të transmetojë sfidat e kampionatit, që po zhvillohen në San Francisco.

Burimi: GamingBolt