You are currently viewing Ubisoft Zbulon Kërkesat Për Far Cry 5

Ubisoft Zbulon Kërkesat Për Far Cry 5

Ubisoft ka publikuar Kërkesat e Sistemit për lojën e saj aksion të shumë pritur Far Cry 5, përpara daljes të saj më treg me 27 Mars të këtij viti.
Si gjithmonë loja në PC do të ketë opsione grafike shtesë në krahasim me Consolet, dhe këtë na e bënë të qartë vet Ubisoft duke thënë se: “PC ka qenë gjithmonë një element kyç i ADN-së së serisë Far Cry”.
Në përgjithësi, kërkesat nuk janë aspak të këqija për lojtarët Full HD dhe 4K. Me gjithatë, opsioni ‘Ultra’ mund të kërkojë më shumë fuqi hardwarike.

Kërkesat janë si më poshtë.

Minimale:

OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit)
CPU: Intel Core i5-2400 @ 3.1 GHz ose AMD FX-6300 @ 3.5 GHz
GPU: NVIDIA GeForce GTX 670 ose AMD R9 270 (2GB VRAM me Shader Model 5.0 e lart)
RAM: 8GB
Rezolucioni: 720p
Kualiteti grafik: I ulët

Të këshillueshme (60 FPS):

OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit)
CPU: Intel Core i7-4770 @ 3.4 GHz ose AMD Ryzen 5 1600 @ 3.2 GHz
GPU: NVIDIA GeForce GTX 970 ose AMD R9 290X (4GB VRAM me Shader Model 5.0 e lart)
RAM: 8GB
Rezolucioni: 1080p
Kualiteti grafik: I lartë

Konfigurim 4K 30 FPS

OS: Windows 10 (64-bit version only)
CPU: Intel Core i7-6700 @ 3.4 GHz or AMD Ryzen 5 1600X @ 3.6 GHz
GPU: NVIDIA GeForce GTX 1070 ose AMD RX Vega 56 (8GB VRAM me Shader Model 5.0 e lart)
RAM: 16GB
Rezolucioni: 2160p
Kualiteti grafik: I lartë

Konfigurim 4K 60 FPS

OS: Windows 10 (64-bit)
CPU: Intel Core i7-6700K @ 4.0 GHz ose AMD Ryzen 7 1700X @ 3.4 GHz
GPU: NVIDIA GeForce GTX 1080 SLI ose AMD RX Vega 56 CFX (8GB VRAM me Shader Model 5.0 e lart)
RAM: 16GB
Rezolucioni: 2160p
Kualiteti grafik: I lartë/Ultra