You are currently viewing Valve tregon dizajnin e ri të Steam që do të jetë i disponueshëm në javët e ardhshme.

Valve tregon dizajnin e ri të Steam që do të jetë i disponueshëm në javët e ardhshme.

Pas zërave të ditëve të fundit, Valve tregoi imazhet e para të dizajnit të ri të Steam, i cili do të ofrojë një faqe të rinovuar për produktet e librarisë tuaj. Libraria e re do të ketë një pamje më të menjëhershme dhe të plotë dhe do t’u lejojë lojtarëve të kombinojnë përvojën e tyre të lojërave me përmbajtjet e reja të ofruara nga zhvilluesit dhe Komuniteti.

Poshtë gjeni dhe disa foto të ndërfaqes së re.