You are currently viewing Versioni PC I Forza Motorsport 7 Maksimizon Përdorimin e Një Bërthame Të Vetme Të Proçesorit

Versioni PC I Forza Motorsport 7 Maksimizon Përdorimin e Një Bërthame Të Vetme Të Proçesorit

Fillimisht mendohej si një problem teknik, por në të vërtetë është një zgjedhje e dizajnit nga vet zhvilluesi i lojës Turn 10 Studios.
Demoja, si dhe versioni i plotë, i Forza Motorsport 7 maksimizon përdorimin e një bërthame të vetme të proçesorit.

“Disa përdorues mund të vërejnë se loja përdor pothuajse 100% të një prej bërthamave të procesorit të tyre.
Ky është një proçes i qëllimshëm, kështu që ne mund të reagojmë sa më shpejt që të jetë e mundur për të minimizuar vonesën e hyrjes, shpjegoni ekipi i zhvillimit.
“Përdoruesit me pajisje me bateri si tableta dhe laptopë mund të përdorin opsionin për të kufizuar FPS në 30 me v-sync, çka ul përdorimin e proçesorit dhe minimizon konsumin e energjisë”.

Burimi: DSOGaming