You are currently viewing Watch Dogs Falas Për Një Kohë Të Limituar

Watch Dogs Falas Për Një Kohë Të Limituar


Ubisoft ka nxjerrë një promocion të ri që lejon mundësinë për të shkarkuar lojën e famshme Watch Dogs në PC falas pas regjistrimit në uPlay.
Promovimi fillon zyrtarisht sot dhe mbaron më 13 Nëntor në ora 17:00, lojën mund ta shkarkoni nga KËTU!
Watch Dogs tregon historinë e një hakeri ekspertë me emrin Aiden Pearce, në kontekstin e hapur të një Çikago-je super teknologjike.