You are currently viewing Western Digital Me Né Fund I Bashkohet Tregut Té SSD-ve

Western Digital Me Né Fund I Bashkohet Tregut Té SSD-ve

Lideri ne tregun e HDD me ne fund heth ne treg SSD-n e par.
Ne Maj te keti viti Western Digital finalizoj blerjen e SanDisk, nje tjeter kompani e mirnjohur ne tregun e SDD’ve.
Produkti i par i ketij fuzioni eshte seria e re e SSD-ve Blue dhe Green, te dya me madhesi standarte 2.5” 7mm dhe M.2 2280.
WD Blue e dsiponueshme me kapacitet 250GB, 500GB, dhe 1TB.
Me shpejtesi prej 545MB/s ne shkrim dhe 525MB/s ne lexim.
E menduar per pune intensive, ofron 400TB qendrim ne lexim, si dhe nje operim pune prej 1.75 milion oresh.
WD Green e dsiponueshme me kapacitet 250GB, 500GB, ka te njejtat parametra, por me qendrim ne lexim prej 80TB.
E menduar per laptop, fal efikasitet ne konsumin energjik, ofron me shum ore pune me bateri.

Burimi: Western Digital