You are currently viewing XFX Zbulon Radeon RX 460 Core Edition

XFX Zbulon Radeon RX 460 Core Edition

Radeon RX 460 Core Edition është një kartë grafike e profilit të ulët dhe me trashësi tek-fole, vjen në variant 2 ose 4gb.
Frekuencat janë bazike nga AMD, 1090 MHz bazë dhe 1220 MHz turbo, dhe 7.00 GHz në memorjen GDDR5 me ndërfaqe 128-bit.
Sistemi ftohjes është i përbërë nga alumin dhe me një ventilatorë 70mm.
Një vel i hollë prej alumini vesh gjithë PCB-n, ne ngjyrë kuq e zi.
Lidhjet me ekranin: dual-link DVI, HDMI 2.0b, dhe DisplayPort 1.4.

Çmimi nuk është ende i ditur.