You are currently viewing Zbulohen Çmimet e Proçesorëve Intel Coffee Lake

Zbulohen Çmimet e Proçesorëve Intel Coffee Lake

Një dyqan online Gjerman ka zbuluar çmimet e proçesorëve Intel Coffee Lake.
Ajo që vërehet është se çmimet e proçesorëve Intel Coffee Lake do të jenë pak më të larta sesa ato të gjeneratës aktuale Kaby Lake.
Proçesori Intel Core i7 8700K me 6-bërthama dhe 12-thread do të kushtojë 389€, Intel Core i5-8600K me 6-bërthama dhe 6-thread 273€.
Më poshtë gjeni dhe çmimet e tjera, ju kujtojmë se çmimet ndryshojnë nga shteti në shtet për shkak të TVSH-së.

Burimi: TechPowerUp