You are currently viewing Zbulohen data e daljes dhe kërkesat për Monster Hunter World

Zbulohen data e daljes dhe kërkesat për Monster Hunter World

Capcom ka konfirmuar daljen e versionit PC të Monster Hunter World, fillimisht e parashikuar për vjeshtën e këtij viti, është zhvendosur më 9 Gusht 2018.
I disponueshëm që nga fillimi i këtij vit në console, Monster Hunter World u bë shpejt titulli më i shitur i kompanisë Japoneze me më shumë se 8 milionë kopje të shitura globalisht.

Kërkesat janë si më poshtë.

Të këshillueshme 1080p 30FPS opsionet video të larta
OS: WINDOWS® 7, 8, 8.1, 10 (64-BIT)
CPU: Intel® Core™ i3 8350 4GHz ose Intel® Core™ i7 3770 3.4GHz ose AMD Ryzen™ 1500X
RAM: 8 GB
GPU: NVIDIA® GeForce® GTX 1060 (VRAM 3GB) ose AMD Radeon™ RX 570X (VRAM 4GB)
Ndërfaqja: DirectX 11
Hapësira e kërkuar: 20 GB

Minimale 1080p 30FPS opsionet video të ulta
OS: WINDOWS® 7, 8, 8.1, 10 (64-BIT)
CPU: Intel® Core™ i5-4460, 3.20GHz ose AMD FX™-6300
RAM: 8 GB
GPU: NVIDIA® GeForce® GTX 760 ose AMD Radeon™ R7 260x(VRAM 2GB e sipër)
Ndërfaqja: DirectX 11
Hapësira e kërkuar: 20 GB