You are currently viewing Zbulohen Kërkesat Dhe Data E Nisjes Së Beta-s E Star Wars Battlefront II

Zbulohen Kërkesat Dhe Data E Nisjes Së Beta-s E Star Wars Battlefront II

EA zbuloj kërkesat e sistemit për Star Wars Battlefront 2 dhe njoftoj datën zyrtare të hapjes së beta-s.
Lojtarët në PC do të kenë nevojë për një kompjuter me parametra të konsiderueshëm sidomos në CPU.
Beta nis me 6 Tetor dhe përfundon në 9 Tetor, për ato që kanë prenotuar lojën deri më 30 Shtator, beta do të nis dy ditë para.
Star Wars Battlefront II pritet të dalë me 17 Nëntor.

Specifikimet minimale

OS: 64-bit Windows 7 SP1, Windows 8.1 dhe Windows 10
CPU; AMD FX-6350 / Intel Core i5 6600K
Ram: 8GB RAM
GPU: AMD Radeon HD 7850 2GB / NVIDIA GeForce GTX 660 2GB
Ndërfaqja: DirectX 11
Hapësira e kërkuar: 15GB [për beta]

Specifikimet e këshillueshme
OS: 64-bit Windows 10
CPU: AMD FX 8350 Wraith / Intel Core i7 6700 or equivalent
RAM: 16GB RAM
GPU: AMD Radeon RX 480 4GB / NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB
Ndërfaqja: DirectX 11
Hapësira e kërkuar: 15GB [për beta]