You are currently viewing Zbulohen Kërkesat E Lojës Dragon Ball FighterZ Në PC

Zbulohen Kërkesat E Lojës Dragon Ball FighterZ Në PC

Këto ditë është zhvilluar beta e hapur e Dragon Ball FighterZ, por fatkeqësisht vetën për Console.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Me gjithatë, për të mos na lënë me duar bosh Bandai Namco, ka publikuar kërkesat minimale dhe të këshillueshme për lojën e saj të shumë pritur, që do të dal në PC me 26 Janar të këtij viti.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Minimale,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
OS: Windows 7/8/10,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
CPU: AMD FX-4350, 4.2 GHz/ Intel Core i5-3470, 3.20 GHz,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
RAM: 4 GB,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
GPU: Radeon HD 6870, 1GB/ GeForce 650 Ti, 1GB,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ndërfaqja: DirectX 11,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Të këshillueshme,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
OS: Windows 7/8/10,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
CPU: AMD Ryzen 5 1400, 3.2 GHz/ Intel Core i7-3770, 3.40 GHz,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
RAM: 8 GB,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
GPU: Radeon HD 7870, 2GB/ Geforce GTX 660, 2GB,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ndërfaqja: DirectX 11