You are currently viewing Zbulohen Kérkesat e Mafia III Pér PC

Zbulohen Kérkesat e Mafia III Pér PC

E ambjentuar ne New Orleans e viteve 70, Mafia III ndryshon totalisht konceptin e series.
Kesaj radhe nuk jeni pies e mafies italiane por e luftoni ate.
Lincoln Clay i rikethyer nga lufta ne vietnam zbulon se familia e tij eshte masakruar nga mafia, dhe nis keshtu hakmarja, por jo vetem.
I mbeshtetur nga Vito personazh ne Mafia 2, dhe peronazhe te tjera Lincoln do te synoje kontrollin e teritoreve.
Mafia III do te jete e disponueshme ne 7 tetor.

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:

OPERATING SYSTEM: Windows 7 64-bit

INTEL CPU: I5-2500K

AMD CPU: AMD FX-8120

RAM: 6GB

AMD GPU: Radeon HD7870

NVIDIA GPU: GeForce GTX 660

VIDEO MEMORY: 2GB

HD: 50GB (free space)

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:

OPERATING SYSTEM: Windows 7 64-bit

INTEL CPU: I7-3770

AMD CPU: AMD FX 8350 4.0 Ghz

RAM: 8 GB AMD

AMD GPU: Radeon R9 290X

NVIDIA GPU: GeForce GTX 780 or GeForce GTX 1060

VIDEO MEMORY: 4GB

HD: 50GB (free space)