You are currently viewing Zbulohen Kërkesat Për Call Of Duty WWII

Zbulohen Kërkesat Për Call Of Duty WWII

Një dit nga dalja në treg e Call Of Duty WWII publikohen kërkesat zyrtare.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Gjithashtu, pas të dhënave të marra nga beta Activision, ka publikuar një seri rregullimesh dhe modifikimesh që do të jenë prezent që nga dita e parë e daljes së lojës. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Poshtë gjeni dhe kërkesat minimale dhe të këshillueshme ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Minimale,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
OS: Windows 7 64-Bit e lart,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
CPU: Intel® Core™ i3 3225 3.3 GHz ose AMD Ryzen™ 5 1400,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
RAM: 8 GB RAM,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
GPU: NVIDIA® GeForce® GTX 660 @ 2 GB / GTX 1050 ose ATI® Radeon™ HD 7850 @ 2GB / AMD RX 550,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ndërfaqja: DirectX 11,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Hapësira e kërkuar: 90 GB ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Të këshillueshme,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
OS: Windows 7 64-Bit e lart,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
CPU: Intel® Core™ i5-2400 ose AMD Ryzen R5 1600X,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
RAM: 12 GB RAM,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
GPU: NVIDIA® GeForce® GTX 970 / GTX 1060 @ 6GB ose AMD Radeon™ R9 390 / AMD RX 580,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ndërfaqja: DirectX 11,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Hapësira e kërkuar: 90 GB