You are currently viewing Zbulohen Kërkesat Për For Honor – Gjithashtu Regjistrohuni Tani Për Të Provuar Beta-n Që Nis Në 26 Janar

Zbulohen Kërkesat Për For Honor – Gjithashtu Regjistrohuni Tani Për Të Provuar Beta-n Që Nis Në 26 Janar

Pak javë na ndajnë nga dalja e For Honor kështu që më në fund Ubisoft zbulon dhe kërkesat për të
Përveç kërkesave bëhen të ditur dhe levat që do të mbështeten zyrtarisht..

Minimale [email protected], Kualitet I Ulët, VSync i fikur.

OS: WINDOWS 7, 8, 8.1, 10 (64-BIT)
CPU: Intel Core i3-550 | AMD Phenom II X4 955 ose të ngjashëm
RAM: 4GB
GPU: NVIDIA GeForce GTX660/GTX750ti/GTX950/GTX1050 | AMD Radeon HD6970/HD7870/R9 270/R9 370/RX460 me 2 GB VRAM e lart

Të këshillueshme [email protected], Kualitet I Lart VSync i fikur.

OS: WINDOWS® 7, 8, 8.1, 10 (64-BIT)
CPU: Intel Core i5-2500K | AMD FX-6350 ose të ngjashëm
RAM: 8 GB
GPU: NVIDIA GeForce GTX680/GTX760/GTX970/GTX1060 | AMD Radeon R9 280X/R9 380/RX470 me 2 GB VRAM e lart.

Mbështetje për levat:
• Microsoft Xbox 360
• Microsoft Xbox One
• Microsoft Xbox One Elite
• PlayStation 4 (Original/Pro)

Mbështetje të pjesshme:
• Logitech Chillstream
• OUYA controller
• Steam controller
• PlayStation 3 controller

For Honor del me 14 Shkurt, ndërkohë një beta e mbyllur do të mbahet nga data 26-29 Janar për tu regjistruar kliko —> KËTU!