You are currently viewing Zbulohen Kërkesat Për Mass Effect: Andromeda

Zbulohen Kërkesat Për Mass Effect: Andromeda


EA ka zbuluar zyrtarisht kërkesat për Mass Effect: Andromeda.
Në thelb, do ju duhet hardware i ri për të vizituar galaktikat në tërë bukurin e tyre.

Minimale
OS: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 dhe Windows 10
CPU: Intel Core i5 3570 ose AMD FX-6350
RAM: 8 GB RAM
GPU: Nvidia GTX 660 2GB, AMD Radeon 7850 2GB
Hapësirë e kërkuar: 55 GB
Ndërfaqja: DirectX 11

Të këshillueshme

OS: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 dhe Windows 10
CPU: Intel Core i7-4790 ose AMD FX-8350
RAM: 16 GB RAM
GPU: NVIDIA GTX 1060 3GB, AMD RX 480 4GB
Hapësirë e kërkuar: 55 GB
Ndërfaqja: DirectX 11

Praktikisht janë të njëjtat kërkesa me Battlefield 1, s’është çudi pasi përdorin të njëjtin motor grafik.
Loja del me 21 Mars të këtij viti.