You are currently viewing Zbulohen Kërkesat Për Need for Speed Payback

Zbulohen Kërkesat Për Need for Speed Payback

Need for Speed Payback rikthehet me një video gameplay të ri të ofruar nga Nvidia.
Klipi është i bazuar në PC me rezolucionin 4K.

Në të njëjtën kohë, zbulohen edhe specifikimet minimale dhe të këshillueshme për lojën.

Specifikimet minimale (720p/30fps)

OS: 64-bit Windows 7 e lart
CPU: Intel i3 6300 @ 3.8GHz ose AMD FX 8150 @ 3.6GHz me 4-threads
RAM: 6GB
HARD DRIVE: 30GB
GPU: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti, AMD Radeon HD 7850 ose të ngjashme me mbështetje për DX11 dhe 2GB VRam.
Ndërfaqja: DirectX: 11

Specifikimet e këshillueshme (1080p/60fps)

OS: 64-bit Windows 10
CPU: Intel i5 4690K @ 3.5GHz ose AMD FX 8350 @ 4.0GHz me 4-threads
RAM: 8GB
HARD DRIVE: 30GB
GPU: AMD Radeon RX 480 4GB, NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB ose të ngjashme me mbështetje për DX11 dhe 4GB VRam.
Ndërfaqja: DirectX: 11

Need for Speed Payback do të dal në treg me 10 Nëntor.