You are currently viewing Zbulohen Kërkesat Për Tekken 7

Zbulohen Kërkesat Për Tekken 7


Bandai Namco ka publikuar kërkesat minimale dhe të këshillueshme për versionin PC të Tekken 7.
Të paktën në letër nuk duket se ka kërkesa të larta edhe pse motorri grafik Unreal Engine 4 që përdor loja është pak kërkues!
Çfarë na bën përshtypje janë 60 GB hapësirë e kërkuar për lojën, pak si shumë për një lojë si Tekken 7!

Minimale
OS: Windows 7/8/10 (64-bit)
CPU: Intel Core Intel Core i3-4160 @ 3.60GHz / AMD FX 6300 @ 3.50GHz
RAM: 6 GB
GPU: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB, GTX 750Ti 2GB, / AMD Radeon HD 7870, Radeon R9 270X
DirectX 11
Hapësira e kërkuar: 60 GB

Të këshillueshme
OS: Windows 7/8/10 (64-bit)
CPU: Intel Core i5-4690 3.5 GHz / AMD FX 8350 4.0 GHz
RAM: 8 GB
GPU: NVIDIA GeForce GTX 1060 / AMD Radeon RX 480
DirectX 11
Hapësira e kërkuar: 60 GB

Loja del në Steam të premten tjetër me 2 Qershor.