You are currently viewing Zbulohen Kërkesat Për Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

Zbulohen Kërkesat Për Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands


Jo Ubisoft, por Nvidia na tregon kërkesat zyrtare të lojës.
Ekuivalenti i kartave Nvidia të paraqitura janë, HD 7870, dhe R9 290. normalisht kartat AMD nuk janë të paraqitura.

Minimale
CPU: Intel Core i5-2400S @ 3.3 GHz ose AMD FX-4320 @ 4 GHz
GPU: GeForce GTX 660
VRAM: 2GB
RAM: 6GB
OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit)
HDD: 50GB

Të këshillueshme
CPU: Intel Core i7- 3770 @ 3.5 GHz ose AMD FX-8350 @ 4 GHz
GPU: GeForce GTX 1060 ose GeForce GTX 970
VRAM: 4GB
RAM: 8GB
OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit)
HDD: 50GB

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands del me 7 Mars 2017.