You are currently viewing Zbulohen Paketimet E Bordeve Për AMD RYZEN

Zbulohen Paketimet E Bordeve Për AMD RYZEN

Kohë më parë patëm zbuluar disa borde AM4 X370 nga MSI për AMD RYZEN

Tashmë paketimet e disa bordeleve nga kompani të ndryshme janë zbuluar, me modele nga ASUS (X370 Crosshair VI Hero dhe Prime X370-PRO); Gigabyte (AORUS AX-370 Gaming 5), si dhe BIOSTAR (me dy chipsets, për X370: Racing X370 GT7 dhe Racing X370 GT5, dhe për B350: Racing B350 GT5 dhe B350 GT3).
Gjithashtu ASRock [ gjemë për X370: Killer SLI/Ac dhe për B350: AB350 Gaming K4].

Kësaj radhe ekipi i marketingut tek AMD i ka bërë punët ashtu siç duhet, duke i dhënë rrëndësin e duhur brendit RYZEN me logon e vendosur po thuajse kudo në kutin e paketimit.

Burimi: YechPowerUP