You are currently viewing Zbulohet Benchmark-u I Parë Për GeForce GTX 1070 Ti

Zbulohet Benchmark-u I Parë Për GeForce GTX 1070 Ti

Potenciali i kartës së re nga Nvidia, GeForce GTX 1070 Ti është zbuluar në një benchmark të Ashes of the Singularity.
Karta është testuar në një sistem me Core i9-7900X dhe shënoi 6200 pikë në nivel “Extreme” (1440p).
Ky është një rezultat shumë i mirë ku mesatarja e GTX 1070 është 5500 pikë dhe GTX 1080 rreth 7000 pikë, çka është në linjë me pritshmërinë e kësaj karte.
GeForce GTX 1070 Ti pritet të dal në fund të Tetorit.

Burimi: Videocardz