You are currently viewing Zbulohet zëvendësuesi i Radeon RX 570?

Zbulohet zëvendësuesi i Radeon RX 570?

CompuBench është shfaqur një kartë e re nga AMD me numrin 7341:00. Hyrja e re mund të jetë Navi 14, që mund të jetë pasardhësi i produkteve si Radeon RX 570. Karta ka 8 GB memorje grafike dhe duket të jetë një shkallë më e lartë në OpenCL. . Karta mund të ketë 1.536 njësi shader me frekuencë deri në 1.900 megahertz. Navi 14, mund të jetë përgjigja e AMD ndaj GTX 1650 dhe GTX 1660.